شایع بودن بیماری های دیابت، چربی خون، پر فشاری و کبد چرب بین مردم این زنگ خطر را به صدا درمی آرد که بایستی برای حفظ سلامتی و پیشگیری از ابتلا به این بیماری ها از مصرف غذاهای چرب، شیرین و شور پرهیز کنند. رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی سازمان غذا و دارو با ذکر این نکته یادآور شد: سال گذشته برای پیشگیری از ابتلا به بیماری های غیرواگیر مانند دیابت ، بخشنامه ای از سازمان غذا و دارو به تمام تولیدکنندگان محصولات غذایی ابلاغ شد تا اقدام به کاهش مصرف قند، چربی، نمک و اسیدهای چرب ترانس در محصولات خود کنند و در سال جاری نیز در حال پایش این برنامه هستیم تا به نتیجه موثری برسیم. وی در ادامه با تشریح دیگر اصول تغذیه ای برای حفظ سلامتی به انواع روغن ها اشاره کرد و گفت: برای غذاهائی که نیاز به سرخ شدن دارند باید از روغن سرخ کردنی خانوار و برای غذاهایی که نیاز به سرخ کردن ندارند بهتر است از سایر روغن ها مانند روغن ذرت و آفتابگردان استفاده کرد.